Tom Ford: Nejlepší parfémy pro ženy

Existuje něco, co nás personalizuje více než náš parfém? Vůně, kterou si vyberete, vás nejen definuje, ale také poskytuje informace o tom, kdo jste: jste smyslná, mladistvá, neotřelá, odvážná, klasická, moderní...? Sázkou na jistotu je volba návrháře, který stál v 90. letech v čele značky Gucci, módního návrháře a filmového režiséra Toma Forda. Nejenže je prestižní osobností v oblasti módy, ale vytvořil také jedny z nejlepších parfémů pro ženy.

Parfemy TOM FORD

Parfémy Tom Ford pro ženy, který je nejlepší?

Všechny dámské vůně Tom Ford jsou oceňovány kritiky a spojovány s luxusem. Vynikají originalitou nejen použitých esencí, ale také osobní značkou na designu obalů. Na řadě Tom Ford se nám líbí, že jsou to intenzivní parfémy s velkou působivostí, ale zároveň velmi "nositelné" v každodenním životě (pracovní schůzky a jiné akce) i večer, na večeři s přáteli nebo na rande.

Tento dámský parfém od Toma Forda obsahuje ve svém složení nebeskou květinu, orchidej, která se snoubí s jemným dotekem koření, tóny pačuli, lanýže a černé čokolády, a proto je jeho orientální nádech plný půvabu. Naše obdoba Black Orchid je nezaměnitelnou vůní pro ženy s klasickým akcentem, přirozeně elegantní, které se umějí rozhodovat.

Další z nejlépe hodnocených dámských vůní Toma Forda je White Patchouli. V této vůni je hlavní složkou bezpochyby pačuli. To je spolu s kadidlem a dřevitými tóny vnímáno v základních tónech vůně, tedy těch, které zůstávají, když esence dosáhne své plné zralosti, v závěrečném kole. A co přesně je pačuli? Je synonymem luxusu, protože se před staletími používalo na orientálních cestách k přepravě jemného hedvábí, které se do listů této látky balilo. Tímto způsobem byly napuštěny jeho vůní, která je odjakživa spojována s kvalitou a luxusem. Díky své jedinečné vůni a dlouhé výdrži je klasikou špičkového parfumářstí. Stručně řečeno, mluvíme o "elegantně sofistikovaném" parfému, který je mimořádně univerzální, takže jej můžete nosit v každém ročním období a při každé příležitosti.

Je neuvěřitelné, jak je tato velmi moderní a zářivá esence vytvořena na základě "vrstení" vůní, které se překrývají. Nejprve se objevuje vanilkový a santalový nádech, který při odeznívání ustupuje teplému a krémovému srdci svěžích bílých květin. Poté, když vůně ulpí na pokožce, objeví se jemný efekt kovového pudru, zeleného bergamotu a růžových pepřových zrnek. Výsledek? Čistá, ženská, mladá, svěží a návyková vůně. Nenechte si ujít ekvivalent Métallique, zamilujete si ho.

Intenzní osobní vůně pro ženy Velvet Orchid od Toma Forda je vhodná pro všechny věkové kategorie. Vůně pochází z roku 2014 a patří do orientálně-květinové rodiny. Mezi jejími vrchními tóny nejvíce vyniká rum, mandarinka a med, které jí rozhodně dodávají sladkost, ale nedělají z ní typickou ovocnou vůni. V srdci najdeme květinovou explozi (jasmín, hyacint, růžový olej, černá orchidej a pomerančový květ), díky čemuž je to intenzivní parfém, ale s naprosto květinovou duší.

Tato vůně zachycuje esenci slunce. Jakmile ji nastříkáte, zaznamenáte kořeněné tóny, hořký pomeranč a cypřiš. Poté se rozvine do tuberózy, vanilky, pačuli a lilie. Náš ekvivalent Orchid Soleil je letní vůně s citrusovými tóny a velmi osvěžující. Parfémovaná voda je intenzivní, ale příjemná vůně ideální do jarních měsíců.

Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz