Tiziana Terenzi: Klenoty italské parfumářské tradice

Parfumářský dům Tiziana Terenzi, založený v roce 1968, představuje synonymum pro luxus, řemeslnou zručnost a inovaci v parfémovém průmyslu. Tento rodinný podnik, pojmenovaný po své zakladatelce Tizianě Terenzi, se nachází v italském městě Cattolica. S láskou a péčí přistupují k tvorbě parfémů, které jsou ztělesněním vášně, tradice a hlubokých emocí.

NANITA_Tiziana Terenzi

  • Historie a filozofie značky

Zakladatelka Tiziana Terenzi, poháněná touhou po dokonalosti a fascinací světem vůní, začala s výrobou vonných svíček, a později se zaměřila na parfémy. Dnes parfumářský dům vedou její děti, Paolo a Tiziana Terenzi, kteří pokračují v rodinné tradic,i a obohacují ji o moderní prvky.

Filozofie Tiziana Terenzi je postavena na hledání autentických a čistých ingrediencí, přičemž každý parfém je výsledkem pečlivého výzkumu a nekompromisní kvality. Rodina Terenzi věří, že vůně jsou jako hudba, schopné vyvolat silné emoce a vzpomínky, a proto každý parfém vnímají jako jedinečné umělecké dílo.

  • Ikonické vůně

Parfumářský dům Tiziana Terenzi je známý pro svou schopnost vytvářet složité a dlouhotrvající vůně, které zanechávají nezapomenutelný dojem. Několik ikonických parfémů z jejich portfolia zahrnuje:

  1. Kirké: Tento smyslný a exotický parfém je inspirován antickou mytologií a zahrnuje tóny mučenky, broskve, hrušky a pouštního písku. Je to vůně, která evokuje bohatství a luxus.
  2. Casanova: Tento ambrově-dřevitý parfém připomíná Benátky a evokuje svůdnost a tajemství, které obklopují legendární postavy tohoto města. Pudrové tóny. se prolínají s mystickou myrhou a kůží, zjemňují je květinové tóny, smyslnost dodává bílé pižmo v základu
  3. Andromeda: Parfém, který kombinuje květinové a ovocné tóny, jako jsou lilie, jasmín a broskev, s dřevitými a pižmovými akordy. Výsledkem je sofistikovaná a přitom hravá vůně.
  4. Luna Collection: Tato kolekce je inspirována krásou a tajemstvím měsíce. Každý parfém v této řadě, jako jsou Cassiopea, Draco nebo Ursa, je unikátní a nabízí komplexní a hluboké vonné zážitky.
  • Výjimečné ingredience a řemeslná zručnost

Jedním z klíčových faktorů úspěchu Tiziana Terenzi je používání nejkvalitnějších a nejčistších ingrediencí. Rodina Terenzi pečlivě vybírá esence z celého světa, aby zajistila, že každá vůně bude nejen krásná, ale také kvalitní a intenzivní.

Každý parfém je vytvořen v omezeném množství a v nádherném, ručně vyráběném flakonu, což z nich činí nejen vůně, ale i sběratelské kousky. Důraz na detail a kvalitu je patrný v každém aspektu, od výběru ingrediencí po design balení.

Parfumářský dům Tiziana Terenzi představuje vrchol italské parfumářské tradice a inovace. Jejich parfémy nejsou jen vůněmi, ale emocemi ve flakónu, schopnými evokovat vzpomínky, pocity a sny. S důrazem na kvalitu, řemeslnou zručnost a autentické ingredience, Tiziana Terenzi nadále inspiruje a okouzluje milovníky vůní po celém světě.

Pokud dáváte přednost alternativním parfémům, vyzkoušejte naše jedinečné vůně! Naše parfémované vody jsou vytvořeny s vášní pro kvalitu a originalitu. Objevte naše výjimečné vůně, které mají podobné složení jako Kirke, nebo Casanova, a nechte se unést do světa luxusu a elegance. 

Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz