Parfém Virgin Island Water od Creed : Exotika ve flakonu

Parfémy značky Creed jsou známé svou kvalitou, exkluzivitou a luxusním charakterem. Jedním z nejvýraznějších a nejoblíbenějších výtvorů této prestižní značky je Creed Virgin Island Water. Tento citrusový parfém je často označován jako „dovolená v láhvi“, a přináší nositeli pocit tropického ráje.

Creed_VIW

Historie a inspirace

Creed Virgin Island Water byl uveden na trh v roce 2007 a byl inspirován plavbou kolem ostrovů Karibiku. Olivier Creed, hlavní parfémář značky, společně se svým synem Erwinem, vytvořil tuto vůni, aby zachytil esenci exotického ostrovního života. Chtěli přenést do flakonu ten jedinečný pocit slunce, moře a svěžesti, který zažili během svých dobrodružných cest.

Složení a vonné tóny

Virgin Island Water je parfém, který vás okamžitě přenese na bílé písečné pláže s azurově modrým mořem. Vůně se otevírá výraznou kokosovou esencí, která se snoubí se svěžími citrusovými tóny bergamotu, limetky a mandarinky, které dodávají energii a jiskřivost. Srdce vůně tvoří pikantní zázvor,tropické květiny ylang-ylang, ibiškek,které přinášejí sladkost a exotiku. Základ vůně pak tvoří jemné tóny bílého rumu, pižma a cukrové třtiny, které dodávají vůni hloubku a sofistikovanost.

Hlavní složky:

Design flakonu

Flakon Virgin Island Water je stejně elegantní jako jeho obsah. Design flakonu je jednoduchý a klasický, přesto však luxusní, což je typické pro parfémy značky Creed. Transparentní sklo umožňuje vidět svěží, čistou tekutinu uvnitř, což evokuje pocit průzračného moře.

Pro koho je určen

Creed Virgin Island Water je unisex vůně, která je ideální pro každého, kdo miluje svěží a exotické vůně. Je perfektní pro letní měsíce, ale také pro ty, kteří si chtějí i v zimě připomenout teplé dny na pláži. Je to vůně, která je svěží, ale zároveň sofistikovaná, a proto se hodí jak pro denní nošení, tak i pro speciální příležitosti.

Cena a dostupnost

Jak je u značky Creed zvykem, Virgin Island Water patří do vyšší cenové kategorie. Investice do tohoto parfému se však vyplatí díky jeho jedinečnosti a dlouhotrvajícímu efektu. Tento parfém je dostupný ve vybraných luxusních parfumériích a online obchodech.

Creed Virgin Island Water je více než jen parfém – je to zážitek, který vás přenese do tropického ráje. Pokud hledáte vůni, která je svěží, exotická a luxusní, Virgin Island Water je tou správnou volbou. Je to vůně, která vás bude doprovázet po celý den a přinese vám pocit dovolené, ať už jste kdekoli.

Pokud vás oslovila vůně Creed Virgin Island Water, ale hledáte cenově dostupnější alternativu, můžete vyzkoušet parfémovanou vodu Nanita 303. Tento unisex parfém nabízí podobné exotické a svěží tóny, které vás přenesou na tropický ostrov, avšak za zlomek ceny originálu. Nanita 303 je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí zažít luxusní vůni za skvělou cenu.

Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz