Parfém Gris Charnel od BDK: Vůně Paříže v každé kapce

Gris Charnel od BDK Parfums je fascinující vůně, která zaujme svou komplexností a bohatostí. Tento parfém, představený v roce 2019, se rychle stal oblíbeným mezi milovníky luxusních vůní. BDK Parfums, pařížská značka, založená Davidem Benedekem, je známá svými výjimečnými kreacemi, které kombinují tradiční parfumářské umění s moderními prvky. Gris Charnel je jedním z klenotů této značky, který dokonale ztělesňuje její filozofii.

Gris Charnel parfem

  • Inspirace a příběh

David Benedek, zakladatel BDK Parfums, se nechal inspirovat svou láskou k Paříži a jejími různorodými zákoutími. Gris Charnel je inspirován nočními procházkami po velkoměstě, kde se mísí vůně městského prostředí s přírodními tóny okolních parků a zahrad. Tato vůně je oslavou smyslnosti a elegance, která je typická pro pařížský životní styl.

  • Charakter vůně

Gris Charnel je ambrově-kořeněný unisex parfém, který se otevírá svěžími a kořenitými tóny. Hlavními ingrediencemi v jeho úvodu jsou kardamom, fíkové listy, a černý čaj. Tato kombinace vytváří úvodní explozi, která je osvěžující a zároveň smyslná.

Střední tóny vůně zahrnují kosatec a bourbon vetiver. Kosatec dodává vůni květinovou eleganci a jemnou pudrovost, zatímco vetiver přináší zemitost a hloubku. Tento kontrast mezi jemností a intenzitou je jedním z důvodů, proč je Gris Charnel tak fascinující.

Základní tóny parfému jsou tvořeny santalovým dřevem a tonkou fazolí. Tyto ingredience dodávají vůni hřejivost a krémovost, která zanechává dlouhotrvající dojem. Celkově je Gris Charnel vůní, která se postupně rozvíjí na kůži, přičemž každá fáze odhaluje nové a překvapivé aspekty.

  • Design a balení

Flakón Gris Charnel je elegantní a minimalistický, což dokonale odráží sofistikovanost samotné vůně. Čisté linie a jednoduchý design lahvičky jsou doplněny kovovým uzávěrem, který dodává flakónu luxusní vzhled. Celkový dojem je moderní a nadčasový, což je charakteristické pro všechny parfémy značky BDK.

Gris Charnel od BDK Parfums je výjimečný parfém, který nabízí komplexní a bohatý zážitek. Jeho unisex charakter a vyvážená kombinace svěžích, květinových a dřevitých tónů jej činí ideální volbou pro každou příležitost. Tento parfém je důkazem toho, že BDK Parfums je značkou, která dokáže vytvářet vůně s duší a charakterem. Pokud hledáte parfém, který vás bude provázet a zanechávat trvalý dojem, Gris Charnel je tou pravou volbou.

  • Cena a dostupnost

Gris Charnel je možné zakoupit ve vybraných luxusních parfumeriích, v buticích BDK Parfums, a na oficiálních webových stránkách značky. Rovněž je dostupný na různých specializovaných e-shopech, které nabízejí širokou škálu niche parfémů. Cena tohoto parfému se pohybuje okolo 5-6 tisíc Kč.

Pokud hledáte alternativu k parfému Gris Charnel od BDK Parfums, doporučujeme vyzkoušet parfémovanou vodu NANITA 875. Tato vůně nabízí podobné složení, které zahrnuje svěží a kořeněné tóny, a zároveň si zachovává elegantní a smyslný charakter. Navíc je dostupná za mnohem příznivější cenu, což z ní činí atraktivní volbu pro ty, kteří touží po luxusní vůni bez vysoké investice.  Je perfektní volbou pro speciální příležitosti, je velmi intenzivní a hodí se nejlépe do chladnějších dnů. Můžete si snadno doplnit svou sbírku parfémů o další kvalitní kousek.

Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz