Parfém Bianco Latté: Sladký obláček něhy

Parfém Bianco Latté, jehož jméno evokuje jemnost a čistotu, se stal jednou z nejoblíbenějších unisexových vůní mezi milovníky parfémů. Tento parfém, často popisovaný jako esence elegance a rafinovanosti, získal svou popularitu díky své jedinečné kompozici a vysoké kvalitě ingrediencí.

Toskanska zahrada

Kdo stojí za parfémem?

Giardini Di Toscana je italská značka parfémů, kterou založila Silvia Martinelli. "Zahrady jsou místem, kde Silvia nachází inspiraci pro své charakteristické parfémy,a její vůně jsou nedílnou součástí zážitku ze zahrady. Esence Giardini di Toscana evokují vzpomínky na dětství, až po další významné životní okamžiky, od hypnotizující vůně květin, po babiččiny sušenky, od školních penálů, po povzbuzující citrusové plody, od  přírodních travin, po tělesné pižmo."

Složení vůně

Gurmánský a fascinující Bianco Latte je unisexový ambrově-vanilkový parfém, který zaujímá ústřední postavení ve světě niche vůní, a opájí svého nositele touhou každý okamžik. Jemné a zahalující akordy, plné vanilky a gurmánských tónů karamelu vás naprosto okouzlí. Ideální vůně pro každou příležitost,která  zanechává za sebou neodolatelnou čichovou stopu. 

Hlavními složkami jsou:

  • Hlava: Karamel 
  • Srdce: Kumarin a med 
  • Základ: Vanilka a bílé pižmo 

Proč je parfém Bianco Latté tak výjimečný?

Giardini Di Toscana Bianco Latte je parfém, který vás zahalí do něžného a hřejivého objetí sladkého obláčku složeného z příjemných ingrediencí. Úvodní akord se odhaluje karamelovým aroma, který dodává kompozici hravý nádech. Srdce vůně evokuje atmosféru venkovského letního sídla, kde se po otevření oken rozprostře vůně čerstvého sena, a linoucího se aroma čerstvého medu. Základ za sebou zanechává vanilkovou stopu s pižmovým nádechem. Tato vůně je ideální volbou pro ty, kdo hledají jemnou a uklidňující vůni, která jim zajistí hřejivé, bezstarostné okamžiky každého dne.

Bianco Latté je více než jen parfém. Je to zážitek, který spojuje jemnost, eleganci a nadčasovost. Jeho oblíbenost pramení z jeho schopnosti oslovit široké spektrum zákazníků, a nabídnout jim vůni, která je stejně příjemná a uklidňující, jako první doušek horkého mléka. Bianco Latté je skutečným klenotem ve světě parfémů, který si zaslouží své místo na každé toaletní stolku.

Kde je možné parfém Bianco Latté v ČR a na Slovensku koupit?

V současné době je velmi obtížné tento originální parém v Česku a na Slovensku sehnat, tak jako většinu výjimečných niche parfémů.

Česká značka NANITA, jako jediná,nabízí alternativu k parfému Bianco Latté - NANITA 895. Zákazníci si pochvalují jeho krémovou, sladkou vanilkovou vůni a poznamenávají, že se věrně shoduje s originální vůní od Giardini di Toscana. Navíc stojí zlomek ceny originálu.

Se slevovým kódem BIANCO10 navíc ušetříte!

Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz