Oriana od De Marly: Parfém, který definuje Luxus a Styl

Parfém pro ženy - Oriana je jedním z novějších přírůstků (2021) do prestižní kolekce Parfums de Marly, značky, která se pyšní svou hlubokou úctou k historii a tradici francouzského parfémářství. Oriana je inspirována luxusem a elegancí 18. století, konkrétně érou Ludvíka XV. Král Ludvík byl vášnivým milovníkem parfémů, a jeho dvůr se stal centrem parfémářského umění. Každý parfém Parfums de Marly je poctou této éře, kde se mísí královská noblesa s moderním šarmem.

Nanita De Marly

Tvůrci a Složení

Za vznikem Oriany stojí renomovaní parfuméři, kteří využili své odborné znalosti a kreativitu k vytvoření jedinečné vůně. Oriana je květinově-ovocná, gurmánská vůně, která nabízí delikátní a zároveň výrazný zážitek. Její hlavní tóny jsou navrženy tak, aby se harmonicky prolínaly a vytvářely sofistikovanou kompozici. Hlavními složkami Oriany jsou pečlivě vybrané ingredience, které se harmonicky prolínají a vytvářejí sofistikovanou, sladkou, a výraznou kompozici.

Design Flakónu

Flakón Oriany je stejně nádherný jako samotná vůně. Parfums de Marly je známý svou péčí o detaily, a Oriana není výjimkou. Elegantní růžový flakón s jemnými zlatými detaily a emblémem značky odráží luxus a rafinovanost. Tvar flakónu je inspirován barokními motivy, což dodává vintage nádech, ale zároveň zůstává moderní a elegantní.

Proč si vybrat Orianu? 

Oriana je perfektní volbou pro ty, kdo hledají vůni, která je výrazná, ale zároveň jemná a ženská. Je ideální pro zvláštní příležitosti, ale také pro každodenní nošení. Její unikátní složení zajišťuje, že každý, kdo ji nosí, se bude cítit výjimečně a sebevědomě.

Parfém De Marly Oriana je důkazem toho, že klasika a modernost mohou jít ruku v ruce. Je to vůně, která osloví široké spektrum lidí díky svému sofistikovanému a přitom svěžímu složení. Oriana je více než jen parfém; je to zážitek, který vás přenese do světa elegance a luxusu.

Vyzkoušejte cenově dostupnou alternativu NANITA-857

Běžná cena parfému De Marly Oriana se pohybuje kolem 6.500 Kč, což může být pro některé milovníky vůní vyšší investice. Pro ty, kdo hledají podobnou sofistikovanou a elegantní vůni za dostupnější cenu, je zde alternativa v podobě parfémované vody NANITA-857. Tato vůně nabízí podobné složení s kombinací svěžích ovocných tónů a jemných květinových esencí, avšak za zlomek ceny, což ji činí skvělou volbou pro každodenní nošení bez kompromisů v kvalitě a zážitku.

Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz