Nasomatto: Parfémy bez hranic, které provokují a Inspirují

Nasomatto, což v překladu z italštiny znamená "bláznivý nos," je prestižní italská značka parfémů založená Alessandrem Gualtierim. Gualtieri, známý jako "The Nose," je renomovaný parfémář, který je proslulý svým nekonvenčním přístupem k tvorbě vůní. Nasomatto se zaměřuje na vytváření odvážných a výstředních parfémů, které vybočují z řady, a zanechávají nezapomenutelný dojem.

Nasomatto_parfémy

  • Filosofie a Inspirace

Nasomatto staví na myšlence, že parfém není jen vůně, ale také umělecké dílo a forma osobního vyjádření. Alessandro Gualtieri se inspiruje emocemi, sny a instinkty, které se snaží zachytit v každé lahvičce. Jeho cílem je vytvářet vůně, které vyvolávají silné emocionální reakce a provokují myšlenky. Každý parfém Nasomatto je unikátní a často experimentální, což odráží Gualtieriho touhu posouvat hranice parfémového umění.

  • Nejlepší parfémy Nasomatto
  1. Black Afgano: Snad nejikoničtější unisex vůně značky Nasomatto. Tento parfém je temný, tajemný a smyslný. Obsahuje tóny konopí, kávových zrn, tabáku a pryskyřice, což vytváří hlubokou a kouřovou vůni, která je nezapomenutelná.  
  2. FantomasTento unisex kouřový parfém na pokožce vytváří nesmazatelný otisk a zve vás do světa plného jedinečných čichových vjemů. Jeho kombinace vyzývavých tónů, v nichž se snoubí sladé tóny cukrového melounu a tropického ovoce s bizární.
  3. Narcotic Venus.: Tento dámský parfém je oslavou ženské smyslnosti a krásy. S květinovými tóny, jako je tuberóza, jasmín a lilie, je Narcotic V. bohatý a opojný, evokující pocit tajemství a elegance.
  4. Nudiflorum: Tento unisexkvětinově-dřevitý, pižmový parfém přímo vybízí k relaxaci . Nechte vás unášet se svými nejhlubšími touhami, navozuje pocit pohlazení a vnímání hloubky, která boří bariéry. Čichová intimita, která dýchá pohodou prostřednictvím tance přírodních a smyslných tónů, jako je malina, růže, cedr a kůže.
  5. PardonPřiveďte všechny své smysly k šílenství tímto pánským dřevitým parfémem. Objevte explozi inovativních a vytříbených vůní, které jistě obnoví eleganci a šarm dnešního muže. Nechte se přesvědčit její velkou návykovou silou, která vyvěrá z vrcholné květinové nóty v kombinaci se sladkým a neodolatelným srdcem z čokolády, tonka fazole a skořice.
  6. Sadonaso: Tento ambrově-pižmový unisex parfém  se charakterizuje povzbuzujícím úvodem připomínajícím šálek čerstvé kávy, který je ideální pro jakoukoli denní dobu. Jeho vůně se rozvíjí směrem k hřejivému a svůdnému základu, kde převládají dřevité tóny a lehká sladkost.
  • Balení a Design

Nasomatto je známé svým minimalistickým, ale luxusním balením. Každá lahvička je ručně vyráběná a doplněná originálním víčkem z různých materiálů, které často odrážejí charakter vůně uvnitř. Tento důraz na detail a řemeslné zpracování zajišťuje, že každý parfém Nasomatto je nejen vůní, ale i uměleckým dílem.

  • Značka, která neustále překvapuje a inspiruje

Díky svému inovativnímu přístupu a vysoké kvalitě, se Nasomatto stalo oblíbenou značkou mezi milovníky niche parfémů po celém světě. Jeho vůně jsou dostupné v prestižních parfumeriích a buticích, kde si získaly obdiv nejen zákazníků, ale i parfémových kritiků.

Pokud hledáte něco skutečně jedinečného a odvážného, Nasomatto je značka, kterou byste měli objevit. S jejími neobvyklými a výraznými vůněmi se určitě neztratíte v davu.

  • Nejlepší alternativy parfémů Nasomatto

Parfémy Nasomatto jsou známé svou vysokou kvalitou a jedinečností, což se odráží i v jejich ceně. V průměru se ceny flakonů o objemu 30 ml pohybují mezi 3 500 až 5 000 Kč, v závislosti na konkrétní vůni a místě nákupu. Pro ty, kteří hledají alternativy se stejným vonným zážitkem za nižší cenu nabízí česká značka NANITA prémiové parfémované vody, inspirované touto značkou jen za 699 Kč/100ml. Ať už si vyberete originál nebo alternativu, klíčem je najít vůni, která rezonuje s vaším osobním stylem a preferencemi.

296 NANITABlack Afgano - NANITA 296

Fantomas - NANITA 921

Narcotic Venus - NANITA 764

Nudiflorum - NANITA 379

Pardon - NANITA 391

Sadonaso - NANITA 441

 
Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz