Kultovní parfémy Baccarat: Příběh vůní, které ovládly svět

Parfémy Baccarat od prestižní značky Maison Francis Kurkdjian patří mezi ikonické produkty na trhu s luxusními vůněmi. Tyto parfémy, inspirované francouzskou elegancí a uměním parfumářství, získaly celosvětové uznání pro svou jedinečnost a vysokou kvalitu. Pojďme se blíže podívat na tuto exkluzivní kolekci a odhalit, co ji činí tak výjimečnou.

Baccarat

  • Historie a inspirace

Značka Maison Francis Kurkdjian byla založena v roce 2009 francouzským parfumérem Francisem Kurkdjianem. Tento talentovaný tvůrce si získal pověst díky svým inovativním a výrazným vůním, které kombinují tradiční parfumérské techniky s moderním přístupem. Kolekce Baccarat Rouge 540 byla uvedena na trh v roce 2015 ve spolupráci s francouzskou sklářskou společností Baccarat, která slaví své 250. výročí. Název "540" odkazuje na teplotu 540 stupňů Celsia, při které se taví krystal Baccarat, čímž se získává jeho charakteristická červená barva.

Parfémy Baccarat od Maison Francis Kurkdjian jsou výjimečné z několika důvodů, které je řadí mezi nejvyhledávanější a nejprestižnější vůně na světě..

  • Jedinečné složení a vysoká kvalita ingrediencí

Hlavním důvodem jejich výjimečnosti je pečlivý výběr ingrediencí a jejich mistrovské zpracování. Parfémy jako Baccarat Rouge 540 kombinují prvotřídní složky jako je jasmín, šafrán, cedrové dřevo a ambroxan. Tyto komponenty vytvářejí harmonickou a komplexní vůni, která je jemná, ale zároveň intenzivní a dlouhotrvající.

  • Umění parfumáře Francise Kurkdjiana

Francis Kurkdjian je renomovaný parfumér, jehož talent a inovativní přístup k tvorbě vůní se odráží v každé kapce parfémů Baccarat. Jeho schopnost kombinovat tradiční techniky s moderními prvky vytváří vůně, které jsou nadčasové a současně aktuální.

  • Exkluzivní design flakonů

Flakony parfémů Baccarat jsou uměleckými díly samy o sobě. Vyrobené z ručně foukaného křišťálu Baccarat, flakony jsou navrženy tak, aby odrážely světlo a vytvářely vizuální efekt, který doplňuje luxusní charakter vůní. Detaily v podobě zlatých a červených prvků dodávají flakonům královský vzhled.

  • Historie a prestiž značky

Maison Francis Kurkdjian ve spolupráci s francouzskou sklářskou společností Baccarat, která má více než 250letou historii, přináší vůně s hlubokou tradicí a prestiží. Tato spolupráce symbolizuje spojení dvou mistrů ve svých oborech – parfumářství a sklářství.

  • Vyjímečnost a luxus

Parfémy Baccarat jsou určeny pro náročné zákazníky, kteří hledají něco výjimečného a nezapomenutelného. Díky své exkluzivitě a vysoké ceně jsou tyto vůně považovány za symbol luxusu a sofistikovanosti. Jsou ideální pro zvláštní příležitosti, kdy chcete zanechat nezapomenutelný dojem.

  •  Sofistikovanost a elegance

Vůně Baccarat jsou navrženy tak, aby vyjadřovaly eleganci a sofistikovanost. Jsou vhodné jak pro denní nošení, tak i pro večerní události, čímž se stávají univerzálním doplňkem pro každou příležitost.

  • Dlouhotrvající efekt

Jedním z klíčových atributů parfémů Baccarat je jejich dlouhotrvající efekt. Díky vysoké koncentraci parfémových olejů, zejména v Extrait de Parfum verzi, zůstávají tyto vůně na pokožce i oblečení po celý den, což z nich činí ideální volbu pro dlouhé události a společenské akce.

Díky těmto vlastnostem se parfémy Baccarat od Maison Francis Kurkdjian staly symbolem luxusu a výjimečnosti, který oceňují lidé po celém světě.

  • Baccarat Rouge 540

Nejznámější vůní této kolekce je Baccarat Rouge 540, která se stala symbolem luxusu a sofistikovanosti. Tato vůně je charakterizována svou komplexností a jemností. Hlavní složky zahrnují jasmín, šafrán, cedrové dřevo a ambroxan, které společně vytvářejí harmonickou a dlouhotrvající kompozici. Jasmín přináší květinovou svěžest, šafrán dodává kořeněný nádech, cedrové dřevo přispívá dřevitým podtónem a ambroxan zajišťuje smyslnou hloubku vůně.

  • Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum

V roce 2017 byla uvedena silnější verze této vůně – Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum. Tato verze obsahuje vyšší koncentraci parfémových olejů, což jí dodává intenzivnější a trvanlivější vůni. Kromě původních složek obsahuje také mandle a egyptský jasmín, které přidávají další vrstvy bohatství a elegance.

  • Vůně pro každou příležitost

Parfémy Baccarat od Maison Francis Kurkdjian jsou určeny pro ty, kteří hledají jedinečné a nezapomenutelné vůně. Jsou ideální volbou pro zvláštní příležitosti, kdy chcete zanechat dojem, a vyjádřit svou osobitost prostřednictvím vůně. Díky své sofistikovanosti a eleganci jsou tyto parfémy vhodné jak pro denní nošení, tak i pro večerní události.

  • Jak voní Baccarat Rouge ?

Ačkoli se zdá, že tato vůně vždy upoutá pozornost ostatních, není vůbec přehnaná. Květinově-dřevitá vůně je jemně dekadentní, a zároveň voní nesmírně sofistikovaně. Baccarat Rouge 540 je jednou z těch vůní, které mají nespornou hloubku - to znamená, že možná nepoznáte, z jakých tónů se parfém skládá, ale určitě voní dobře.

Pokud si nemůžete dovolit originální parfémy Baccarat od Maison Francis Kurkdjian, česká značka NANITA nabízí vynikající alternativu v podobě parfémovaných vod s téměř totožným složením. NANITA se specializuje na tvorbu vysoce kvalitních vůní, které jsou inspirovány světově známými parfémy, ale za dostupnější ceny. Naše pečlivě vytvořené kompozice zajišťují, že si můžete dopřát luxusní a dlouhotrvající vůni, aniž byste museli investovat značné finanční prostředky. Značka NANITA tak přináší možnost zažít eleganci a sofistikovanost ikonických parfémů všem milovníkům kvalitního parfumářství.

Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz