Ex Nihilo: Parfémy s francouzskou esencí luxusu

Ex Nihilo je exkluzivní francouzská značka parfémů, která byla založena v roce 2013 v Paříži. Založili ji Olivier Royère, Sylvie Loday a Benoît Verdier, tři vizionáři s vášní pro inovace a luxusní vůně. Jméno značky, které znamená latinsky "z ničeho" , a symbolizuje jejich touhu vytvářet něco zcela nového a originálního v parfémářském průmyslu.

Ex Nihilo parfémy

  • Filosofie a inspirace

Ex Nihilo se zaměřuje na vytváření vůní, které spojují tradiční francouzské parfémářské umění s moderním přístupem a technologiemi. Značka čerpá inspiraci z bohaté kulturní historie Paříže, moderní architektury, a současného umění. Každý parfém je navržen tak, aby byl výrazem individuality a kreativity, a aby přinášel jedinečný a nezapomenutelný zážitek.

  • Personalizace a luxus

Jedním z klíčových prvků, které odlišují Ex Nihilo od jiných značek, je možnost personalizace vůní. V pařížském butiku na Rue Saint-Honoré mohou zákazníci upravit své vůně podle osobních preferencí, vybírat si z různých ingrediencí, a vytvářet tak parfém, který je skutečně jedinečný. Tato služba nabízí výjimečný luxus a individualitu, kterou jen málokterá značka poskytuje.

  • Nejpopulárnější parfémy Ex Nihilo

Značka Ex Nihilo nabízí širokou škálu vůní, z nichž některé se staly ikonickými. Zde je několik nejpopulárnějších parfémů:

  1. Fleur Narcotique: Jeden z nejprodávanějších parfémů Ex Nihilo, který je oslavou moderní ženskosti. Tato vůně kombinuje tóny liči, pivoňky, pomerančového květu a dřevitých akordů. Je to svěží, květinová a smyslná vůně, která je ideální pro každodenní nošení.

  2. Amber Sky: Bohatá a teplá vůně, která obsahuje tóny jantaru, cedru, vanilky a bergamotu. Amber Sky je luxusní a sofistikovaná, perfektní pro zvláštní příležitosti nebo chladnější měsíce.

  3.  Vesper Glitz: Tento sladký, květinově-pižmový unisex parfém vyniká svou zářivou svěžestí a květinovými tóny, a vystihuje podstatu jara.

  4. Oud Vendôme: Oud Vendôme spojuje tradiční oud s moderními akcenty, jako je zázvor, šafrán a růže. Výsledkem je bohatá, dřevitá a kořeněná vůně, která je ideální pro milovníky výrazných a exotických parfémů.

  5. Lust in Paradise: Svěží a květinová vůně, která evokuje pocit tropického ráje. Kombinuje tóny růžového pepře, pivoňky a pižma, což vytváří lehkou a smyslnou vůni, ideální pro letní dny.

  6. Blue Talisman: Tento niche, citrusově-ovocný parfém, který nabízí energický a osvěžující úvod s nuancemi ovoce a koření, ideální pro dodání energie kdykoli během dne.
  • Balení a Design

Ex Nihilo klade velký důraz na estetiku a design svých produktů. Každý flakon je pečlivě navržen s důrazem na detaily a eleganci. Balení je jednoduché, ale luxusní, často zdobené zlatými nebo stříbrnými prvky, které odrážejí exkluzivitu značky.

  • Globální úspěch

Od svého založení v roce 2013 si Ex Nihilo rychle získalo renomé mezi milovníky niche parfémů po celém světě. Značka je nyní dostupná v prestižních parfumeriích a obchodních domech, a její vůně jsou oblíbené mezi těmi, kteří hledají něco opravdu jedinečného a luxusního.

Ex Nihilo je značka, která redefinuje pojem luxusního parfému. S jejími inovativními vůněmi, možností personalizace a důrazem na kvalitu a estetiku přináší do světa parfémů nový rozměr. Pokud hledáte vůně, které jsou nejen krásné, ale také jedinečné a emotivní, Ex Nihilo je značka, kterou byste měli objevit. S jejími ikonickými parfémy jako Fleur Narcotique, Amber Sky nebo Vetiver Moloko určitě najdete vůni, která vás osloví a zanechá nezapomenutelný dojem.

  • Alternativy za zlomek ceny

Pokud chcete ušetřit a neutrácet tisíce za originální parfém, vyzkoušejte naše alternativní parfémy české značky NANITA. Nabízíme vůně inspirované známými značkami, které si zamilujete. Naše parfémy jsou kvalitní, dlouhotrvající a za zlomek ceny originálu. Přesvědčte se sami a objevte svou novou oblíbenou vůni za 699 Kč/100 ml bez kompromisů na kvalitě!

NANITA 878

 Originální unisex vůně NANITA-896 má podobné složení jako Ex Nihilo Blue Talisman

Originální unisex vůně NANITA-878 má podobné složení jako Ex Nihilo Fleur Narcotique

Originální unisex vůně NANITA-897 má podobné složení jako Ex Nihilo Vesper Glitz

Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz