Delina od Parfums de Marly: Květinový poklad mezi parfémy

Parfums de Marly je značka, která si získala srdce milovníků vůní po celém světě díky své schopnosti vytvářet luxusní a sofistikované parfémy. Jedním z nejvýznamnějších výtvorů této prestižní značky je parfém Delina, který byl uveden na trh v roce 2017.  Rok poté - 2018 - De Marly uvedl na trh parfém Delina Exclusif, a v roce 2021 parfém Delina La Rosée.Tyto parfém si rychle získaly oblibu díky svému jedinečnému a nezapomenutelnému složení, které oslavuje ženskost, eleganci a nadčasovou krásu.

De Marly

Inspirace a příběh

Parfums de Marly je značka parfémů, která čerpá inspiraci z bohaté historie francouzského parfumářství, a královských dvorů 18. století. Parfémy Delina nejsou výjimkou –  jejich jména a charakter odkazují na eleganci a půvab žen té doby. Vůně jsou oslavou ženské krásy a síly, což je činí ideální volbou pro moderní ženy, které chtějí vyjádřit svou jedinečnost a eleganci. Pokud hledáte parfém, který ztělesňuje ženskost, Delina od Parfums de Marly je tou pravou volbou.

  • DELINA

Delina je květinový parfém, který kombinuje svěží a sladké tóny, aby vytvořil harmonickou a okouzlující kompozici. Vůně se otevírá svěžími tóny rebarbory, liči, a bergamotu, které dodávají parfému jiskru a živost. Tato svěží kombinace přechází do bohatého květinového srdce, kde dominuje turecká růže, pivoňka, vanilka a pižmo. Květinové tóny dodávají vůni romantický a sofistikovaný charakter.

Základní tóny Deliny jsou tvořeny kašmírem, cedrovým dřevem, kadidlem a vetiverem. Tyto složky dodávají parfému hloubku a dlouhotrvající intenzitu, čímž zajišťují, že vůně zanechává trvalý dojem. Celkově je Delina komplexní a bohatá vůně, která se postupně rozvíjí na kůži, přičemž každá fáze odhaluje nové a fascinující aspekty.

  • DELINA EXCLUSIF

V úvodu je cítit hruška a liči, a jemná esence grapefruitu. Asi po deseti minutách se v srdci rozvine pudrová turecká růže,  tajemný oud  a kadidlo. V závěru se rozvoní zemitá vanilka, která se snoubí s hřejivou ambrou a jemnými dřevitými tóny. Po celou dobu zůstává sladkost ovoce liči a pudrovost okvětních lístků růže.

  • DELINA vs. DELINA EXCLUSIF

Delina Exclusif je luxusní interpretací původní Deliny, nabízející hlubší a intenzivnější zážitek. Zatímco Delina je svěží, ženská a květinová, Delina Exclusif je hřejivější a má orientálnější charakter. Hlavní rozdíl mezi Delinou a Delinou Exclusif je v množství růží v každé z nich. Delina je parfém s těžkými tóny růže, zatímco Delina Exclusif tvoří růže spíše jemnější kompozici. Delina je květinová vůně s vyzrálým charakterem, která se hodí spíše pro o něco starší ženy. Naopak Delina Exclusif je o něco mladistvější, ale stále dostatečně elegantní, aby ji mohly nosit všechny věkové kategorie, a to díky hřejivějším, méně intenzivním tónům.

  • DELINA LA ROSÉE

Delina La rosee

La Rosée se otevírá svěžím, zářivým akordem, kdy se šťavnatá hruška a liči mísí s italským bergamotem. 

Srdce parfému je naplněno jednou z nejcennějších růžových nót v parfumerii, esenci turecké růže, která se prolíná s pivoňkou a dalšími květinovými tóny. Turecká růže vytváří jedinečně specifickou vůni - kořeněnou, medovou, a lehce zelenou.

V základu se mísí jemné dřevo, smyslné bílé pižmo a vetiverový olej - zejména haitský vetiver, který je často považován za nejrafinovanější a nejharmoničtější odrůdu, a nabízí suchý, kouřový tón s vynikajícím oříškovým nádechem.

  • DELINA vs. DELINA EXCLUSIF vs. DELINA LA ROSÉE

Delina La Rosee je rozhodně velmi podobná svým předchůdcům, zejména původnímu parfému Delina. Má velmi silný květinový, růžový nádech, ale La Rosee působí ve srovnání s originálem rozhodně svěžeji a lehčeji. Spadá spíše do skupiny květinových vůní, Klasická Delina se nachází uprostřed, a Delina Exclusif pak nabízí bohatší, kouřovější pojetí.

Design a balení

Flakón parfémů Delina je stejně elegantní a luxusní jako samotné vůně. Jemně růžová lahvička s detailním reliéfem a stříbrným uzávěrem s třásní dodává flakónům sofistikovaný a ženský vzhled. Celkový design odráží romantický a noblesní charakter parfémů, což činí flakón krásným doplňkem každého toaletního stolku.


Pokud toužíte po vůnich podobných Delina od Parfums de Marly, ale váš rozpočet na originál nestačí, skvělou alternativou mohou být parfémované vody od české značky NANITA.

Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz