BDK Parfums: Kombinace tradičního parfumářství a moderní kreativity

Parfumářský dům BDK Parfums je relativně mladý, ale již získal značné uznání ve světě luxusních vůní. Založený v roce 2016 Davidem Benedekem v srdci Paříže, BDK Parfums se pyšní svou nezávislostí a kreativitou, přičemž nabízí kolekce inspirované uměním, literaturou a vzpomínkami.

img_0110-2

  • Historie a filozofie

David Benedek pochází z rodiny s hlubokými kořeny ve světě parfumerie. Jeho babička provozovala butik s luxusními vůněmi, což ho od dětství obklopovalo atmosférou vzácných esencí a elegantních flakonů. Tento dětský zážitek ovlivnil jeho vášeň a vedl ho k vytvoření vlastního parfémového domu.

BDK Parfums si klade za cíl vytvářet vůně, které jsou autentické a originální, bez nutnosti dodržovat trendy. Každý parfém je koncipován jako samostatný příběh, který má své místo v imaginárním světě, kde se prolínají sny a realita. Značka si zakládá na vysoké kvalitě ingrediencí a detailním zpracování každého parfému, což zajišťuje jejich jedinečnost a trvanlivost.

  •  Ikonické parfémy

Zde vám představíme 5 nejlepších vůní od BDK Parfums, které musí mít každý milovník parfémů.

  1. BDK Parfums Unisex Gris Charnel ambrově-kořeněný parfém je elegantní kompozicí, která se otevírá kořeněným a ovocným podtónem a zahaluje se do aury tajemství a sofistikovanosti.
  2. BDK Parfums Unisex Creme De Cuir - kožený parfém je jako hladký semiš, který se jemně otírá o kůži. Dotek svěžesti kombinující mandarinku, růžové bobule a ananas přináší nádech drzosti a rozpustilosti.
  3. BDK Parfums Unisex Sel D'argent - akvatický, svěží parfém posypaná krystalky soli a omývaná mořskou vodou. Je to krásně slaná, jiskřivá, citrusová vůně.
  4. BDK Parfums Unisex Bouquet de Hongrie -  květinový, zelený a pižmový parfém se inspiruje jarními okamžiky v zahradách královského paláce.
  5. BDK Parfums Unisex Tabac Roseambrově-kořeněný parfém nabízí jedinečný čichový zážitek, ve kterém se mísí svěžest, sladké koření a zemité podtóny. 
  • Kreativní proces výroby

Proces tvorby parfémů u BDK Parfums je pečlivý a důkladný. David Benedek úzce spolupracuje s renomovanými parfuméry, jako jsou Amélie Bourgeois, Cécile Matton a Alexandra Carlin. Společně pracují na hledání perfektní rovnováhu mezi tradičními technikami a inovativními přístupy. Výsledkem jsou vůně, které jsou nejen krásné a originální, ale také bohaté na emoce.

Díky své filozofii, která klade důraz na kvalitu, kreativitu a osobní příběhy, se stává BDK Parfums vyhledávanou volbou pro ty, kteří hledají něco výjimečného a unikátního. Každá vůně od BDK Parfums je jako umělecké dílo, které vás zve na cestu plnou smyslových zážitků.

  • Vyzkoušejte kvalitní alternativy

NANITA se specializuje na výrobu a prodej vysoce kvalitních alternativ k luxusním parfémům, přičemž se zaměřuje na zachování podobných vonných charakteristik, které zákazníci milují u originálních značek. Naše nabídka zahrnuje více jak 500 vůní inspirovaných známými parfémy, včetně těch od BDK Parfums.

Hodnocení obchodu: 4,8 +420 608 140 598info@nanita.cz